Skip to content
 

Hjelp på DNB Idrettsleker

Hei alle sammen, Til uka arrangerer vi DNB Idrettsleker. Dette er et stort løft for klubben, da vi skal ha 70 barn på Øverlands Minde i 5 dager. Arrangementet betyr over 20.000,- netto i klubbkassa. I tillegg er det svært mange som er i aldersgruppa 10-12 år, og som er tydelige på at de med dette prøver ut friidrett. Det er derfor viktig at vi gir en god opplevelse til de som har meldt seg på, og det gjør vi gjennom det vi leverer. Friidrettsforbundet og DNB har trådt til skikkelig, og det er svært bra det vi har mottatt fra den fronten i form av markedsføring og støtte. Nå er det opp til oss, og hva trenger vi?

Vi trenger voksenpersoner!

Hvem kan stille? Alt fra en halv dag og oppover vil hjelpe på. Det bør være MINIMUM 2 voksne til stede hver dag, hele tiden, i 5 dager, og det behøver ikke å være styret eller trenere som skal ta dette. Oppgavene er tilrettelegging, matordning, hjelp og trøst om det behøves, kort sagt å være der som voksen. Si fra til meg, Turid Aas eller Eva Bjørnevik om dere har mulighet. Vi trenger dere!

Ivar Hansen, 975 32 642

Turid Aas, 993 87 323

Eva Bjørnevik, 402 13 150