Skip to content
 

Instruktører til DNB Idrettsleker

minibanner_225x240Stjørdal Friidrettsklubb har tatt på seg å arrangere DNB Idrettsleker i uke 27 i 2015 fra 29. juni til 3. juli. På DNB Idrettsleker skal barn møte friidrett på en spennende og utviklende måte preget av lek og glede.  Barna vil få spennende og fine deltakergaver, og kanskje det også kommer et idrettsidol på besøk? For Stjørdal Friidrettsklubb er dette en god inntektskilde, og samtidig er det et veldig godt rekrutteringstiltak for friidretten. For å lykkes med det er vi avhengig av innsatsen til våre utøvere.

For våre utøvere fra 14 år og oppover er dette muligheten til å skaffe seg en sommerjobb ved å være med å aktivisere de som har meldt seg på DNB Idrettsleker. Stjørdal Friidrettsklubb vil betale 400,- pr. dag til de som er med. Det vil si at man på fem dager kan få en inntekt på 2000 kroner. I tillegg vil de som er med også motta en attest som vil være nyttig ved senere jobbsøknader. Hvis vi får flere søkere enn det er behov for, så vil vi fordele arbeidet mellom de som ønsker å være med . Siden Stjørdal Friidrettsklubb er avhengige av innsatsen fra de som melder sin interesse må de som melder seg sette av disse dagene, da vi dermed kalkulerer med at dere kan stille. det vil si at påmeldingen som instruktør er bindende. Meld fra til Mia Fresvig eller Julie Jensen om dere ønsker å være instruktører. Hvis dere ikke kan stille hele uka, så si fra hvilke dager det passer.