28. september 2023

LØPETRENING

I et samarbeid mellom Stjørdal Friidrettsklubb og moderklubbene Nybrott og Stjørdals -Blink vil det bli startet opp ei løpsgruppe for mellom- og langdistanse for 15 år og over. På et møte i dag ble det vedtatt å starte opp torsdag den 17. januar kl. 19 med oppmøte i inngangen til Fjellhallen. På mandager blir det oppmøte samme sted kl. 18. Det er ikke adgang til garederober eller treningsrom, så derfor er dette et gratistilbud. Vi håper at løpsinteresserte vil bli med på disse fellestreningene. Det vil bli sendt ut orientering til aktuelle pr. epost, og det er etablert en egen facebookside SFIK løpsgruppe for informasjon. Velkommen til løpstreninga torsdag den 17. januar. Neste trening blir mandag den 21. januar med oppmøte i inngangen til Fjellhallen. Vi satser på mandags- og torsdagstreninger i tida framover.