Skip to content
 

Østersund samling

 
Treningssamling – Østersund
2.nov – 4.nov 2012

Stjørdal FIK (SFIK) arrangerer treningssamling i Østersund den 2. -4.november. Samlingen er åpen for utøvere fra 12år og eldre. Foreldre inviteres herved også til å delta på samlingshelgen sammen med oss.
 
Overnatting er bestilt på Vandrerhjemmet Rallaren i Østersund. Vi har 5 rom til disposisjon, 20 sengplasser .Disse plassene er fortrinnsvis til utøvere og trenere,  men det blir også plass til foreldre som ønsker det.
 
Treningen vil i hovedsak foregå i Jämtkrafthallen. Denne er reservert for en treningsøkt på fredag, lørdag og søndag. I tillegg kan det bli aktuelt med trening utendørs for enkelte treningsgrupper på lørdag.
I tillegg til trening blir det lagt opp til felles bespisning på restaurant på lørdag kveld.
 
Det blir ingen felles transport, så vi håper vi får koordinert skyss til de som måtte ha behov for dette (tog er også en mulighet). Avreise ca. kl. 15:30 på fredag, og hjemkomst ca. kl.18:00 på søndag. Tidspunketene kan bli endret.
 
Egenandelen for utøverne er 300 kr. Betales inn på kontonr. 4435 06 93014 før avreise. Dette dekker overnatting, trening og tørrmat for hele helga samt en varmrett på fredag kveld. Middag på lørdag må betales selv. I tillegg betales 100 kr til sjåføren. Foreldre som ønsker å bo på vandrehjemmet , må påregne å betale noe mer.
 
 
Påmelding innen 20.10.2012:
Ivar Moten Hansen 97532642          iva-morh@online.no
Anne marit heggem 95168558          amheggem@gmail.com
 
 
Endelig program for samlingen vil komme etter at påmeldingen er klar!
 
 
 
Ha en fortsatt strålende dag!
 
Med vennlig hilsen
Anne Marit og Ivar Morten