Skip to content
 

Feedback på testinnlegg

Hei dere som har lagt inn innlegg siste døgn: Flott! Ett råd: Pass på å hak av for en (eller flere) Kategorier (nede til høyre) før dere publiserer innlegget! Unngå ukategoriserte innlegg! Hvis dere skulle glemme det, gå inn og rediger innlegget. Ole E.: Ser ut som du ikke fikk lagt ved bilde i innlegget som gjaldt jr. VM i Barcelona. Du må trykke Last opp / sett inn når markøren står i brødteksten der du vil at bildet skal settes inn. Du kan laste fra egen PC, linke til et nettsted (URL) eller bruke et bilde som er lastet opp til Mediabiblioteket på hjemmesiden. Et tips er også å trykke Forhåndsvis oppe til høyre for å sjekke hvordan innlegget blir før du publiserer.

Mht. Facebook: Publish to Facebook (siden til SFIK) er standardvalg, men ikke alle innlegg behøver nødvendigvis å publiseres der. I så fall, ta vekk haken ut for Publish to Facebook.

Da er vi i gang!

Hilsen Magnar