Skip to content
 

Treninger

i Fjellhallen har pågått de siste 5-6 ukene på tirsdager og fredager men bare for utøvere under 20 år. Strikse smittevernsregler har vi innrettet oss etter så godt det har latt seg gjøre, og litt redusert hallflate har vi også hatt p.g.a. takarbeid over tribunen. Men nå er takarbeidet ferdig og vi har hele hallflata inkludert stavkassen og 60 m sprint til disposisjon. Klubben har nå bestilt ei høydematte, samt diverse utstyr som vi kan ha i friidrettslageret, nyttig investering til ca. 60.000. Vi har jo behov for bedre treningsmuligheter i Fjellhallen. Det er sendt brev til kommunen om diverse ønskede tiltak. Siste treninga for 13 + er førstkommende tirsdag, og så starter vi opp med treninger i Fjellhallen og forhåpentligvis også med løpstreninga like etter nyttår. God jul og godt nyttår til alle.