Skip to content
 

Vårspretten 26. mai og 9. juni

Vårspretten er et løpstilbud til barn opptil 12 år som de siste åra er blitt arrangert inne på Øverlands Minde med 2 løpsdager. Siden Øverlands Minde er under ombygging og rehabilitering har vi flyttet arrangementet til Sandskogen den 1. løpsdagen som er 26. mai, og det 2. løpet den 9. juni har vi flyttet til kunstgressbanen.

I fjor måtte vi dessverre avlyse dette arrangementet, men i år så blir det tillatt med visse begrensninger i forhold til smittevernsreglene. Vi har målt opp ei løype på 130 m for barn under 7 år, og ei løype på 345 m for barn 7-12 år i Sandskogen, og så rigger vi til et aktivitetsområdet for barna i nærheten av start og målområdet.

Dette arrangementet støttes av Tore Ligaard AS og Gjensidige Stjørdal, og sammen med en startkontingent på 100 kroner pr. deltaker, så gir det oss anledning til å dele ut startnummer og en statuett til alle deltakerne. Premien deles ut i forbindelse med 2. løpet den 9. juni, og da blir det også en barnequizkonkurranse med uttrekkspremier.

På grunn av smittevernsreglene så må vi begrense antallet deltakere til 100, og da blir det plass til en medfølger/forelder til hvert barn.

Det er kommet en del påmeldinger, men vi har fortsatt plass til noen flere. Påmelding kan sendes til  olaf.lydvo@gmail.com innen den 22. mai, se mer i vedlagte innbydelse Innbydelse 2021