4. mars 2024

Klubbekledning

Klubbklær for Stjørdal Friidrettsklubb ble designet av vår hovedleverandør Craft i 2016. Klærne selges gjennom vår samarbeidspartner Intersport på Hell. Bekledningen er blå med innslag av hvitt og er av samme type som friidrettslandslaget bruker. Se kolleksjonen her:

Craft-Intersport Hell kolleksjon SFIK 2016

Medlemmer handler klubbklær direkte på Intersport Hellsenteret. Intersport trykker sponsor på jakken og klubblogo på overdeler. Det er rabatt på klubbklær og andre varer i butikken for alle medlemmer. Vi har standardkolleksjon med kort leveringstid og butikken skal ha en del plagg inne. Vi har handleuker for å samle opp bestillinger. Det gis beskjed om tidspunkt for disse handleukene i god tid i forveien.

Det er  6-8 ukers leveringstid. Craft trykker klubbnavn (ryggsiden), klubblogo og sponsorlogoer (bare på overtrekksjakke) på bekledningen. For perioden 2016-2018 er sponsorene: Stjørdalens Blad (Bladet), NTE og Gjensidige. Sponsorlogoene er på brystsiden av overtrekksjakkene. På topp/singlet/T-skjorte skal kun klubb-logo festes på brystsiden. Ingen logoer på benklær.

MERK: Klubbens avtale med Intersport gir klubbmedlemmer 20 % rabatt på alle ordinære varer som kjøpes i butikken på Hell.

Avtalen med Craft tilsier at klubbens medlemmer ikke kan bruke klær fra konkurrerende merker som klubbekledning. Pga. dette og de inngåtte sponsoravtalene er det svært viktig at klubbens utøvere stiller i klubbantrekk på stevner og mesterskap og har på seg overtrekksjakke med riktige sponsorlogoer når de blir avbildet i media o.l. Vi ber utøvere, oppmenn, trenere og foresatte merke seg dette! Ved brudd på reglene kan klubben i verste fall miste sponsorer.

Her er link til katalog med nærmere beskrivelse av Craft sin friidrettskolleksjon (se s. 12-15: “Run \Custom):

http://viewer.zmags.com/publication/c060a7ae#/c060a7ae/1

Bestillingslister klubbklær: klubbdrakter-sfik-bestillingslister