4. mars 2024

Kontakt oss

25 tanker om “Kontakt oss

 1. heisann.
  min sønn Erik født 15jan98 har fotball som fritidsgeskjeft,men har lyst til å prøve å
  utvikle hurtigheten og teknikken sin.
  tror dere det er mulig at han kan få trene litt med dere gjennom vinteren.
  skal selvfølgelig betale pliktige treningsavgifter ol.
  han sprang 60m på 7,8 under skolelekene i høst.

  Roar Teveldal

 2. Vi har trening for aldersgruppen 13-15 år i Fjellhallen tirsdager kl. 18-20 og fredager 17-19, samt intervalltreninger mandager 18-19.30. Erik er hjertelig velkommen til å trene med SFIK. mvh. Magnar Forbord, sportslig leder

 3. Hei,
  Min datter født i 2000 ønsker å starte med friidrett nå. Ut fra informasjon jeg fant på websiden, er det interval trening på mandager kl. 18, banetrening tirsdag eller torsdag. Kan dere bekrefte informasjon om treninger, trenger og betaling av kontingent. Hun ønsker å prøve friidrett i 6 mnd, er det mulig eller må man være med hele sesongen?

 4. Hei!
  Min datter født 2000 ønsker å begynne på friidrett. Kan hun møte opp neste mandag på Øverlands Minde? Er det ute trening ennå? Send meg gjerne informasjon eller ring meg på telefon 92225300. Tusen takk!
  Hege Mauseth

 5. Heisan!
  Jeg har en sønn (2000 modell), som gjerne vil prøve seg på friidrett.
  Kan du sende info om hvor og når.

  På forhånd takk!
  Olav Ramstad

 6. Vi har treninger mandager, tirsdager og fredager kl. 18-20 i/fra Fjellhallen. Se mer under menyvalget Sportslig på hjemmesiden.

 7. Hei
  Vi ser at dere har mange flotte arrangement i regi av Stjørdal Friidrettsklubb på disse nettsidene. Kulturkalenderen for Stjørdal (og Værnesregionen) er gratis og enkel å bruke uten brukernavn og passord. Der kan dere legge inn enkel info med lenke til mer detaljert informasjon på egen hjemmeside. Se https://ekstranett.varnesregionen.no/kulturkalender/SitePages/Stjordal.aspx
  En ekstra informasjonskanal – og ikke minst tenkt som et verktøy for alle arrangører innen for idrett og annen kultur for å koordinere og samordne arrangement.
  Håper dere har lyst til å benytte Kulturkalenderen. Trenger dere mer info eller hjelp – vennligst ta kontakt med med på mobil 93412851 eller oppgitt epost. Lykke til!

 8. Hei! Er interessert i og begynne og trene friidrett, innen løping. Har lyst til og utvikle hurtighet og teknikk.
  Jeg er 16. Er det mulig og begynne, når er treningstider?

 9. Det er fullt mulig å begynne! Du kan se treningstidene våre under menyvalget Sportslig på denne hjemmesiden http://www.sfik.no.
  Vi tar en treningspasue f.o.m. 23. september. Starter opp igjen 20. oktober.
  Vi har bl.a. intervalltreninger mandager kl. 18.00.
  Foreslår at du møter utenfor søndre port på Øverlands Minde førstkommende mandag kl. 18 for intervalltrening.

 10. Hei! Martin f 2004 har litt lyst til å begynne med friidrett, men lurer på om det er flere gutter i ca samme aldersgruppe som er aktive i klubben?

 11. Hei!
  Det er noen flere gutter i omtrent hans alder. Jeg foreslår at han kommer på treninga på Øverlands Minde kommende torsdag kl. 18. Vi har tilbud til 10-12 år på torsdager. For mer opplysninger kan du kontakte hovedtrener Ole Eilif Jensen, mob. 950 55 607.

 12. Hei, vår sønn Bjørnar Sandstå født 2002 ønsker å bytte klubb fra Il Fram til Stjørdal Friidrettsklubb. I vinter trener han ski, hvilke treninger bør han prioritere av innetreninger? Han løper 600 meter og lengre.

  Mvh
  Ann Jorunn

 13. Innetreningsperioden starter uke 44 (29.10.-). Se treningstider under menyvalget ‘Trening og sportslig’. Vi trener intervall ute mandager. Start fra Fjellhallen kl. 18. Det vil vel passe best. Ellers er det innetreninger tirs kl. 18-20 og fredager 18-20. Foreslår at han møter opp og undersøker litt. Overgang må skrives på eget skjema før 1. januar, Google: “Melding om overgang – friidrett”.

 14. hei lurte på hvor mye det koster og bli med. jeg har veldig lyst til å være med jeg er 13år gammel og liker og springe ogsånn ting .

 15. Veldig arti at du har lyst til å være med. Treningstidene våre står på hjemmesida–under en av menyene der. Treningsavgift for de som er 13-15 år er 900 kr per år. Den betales i februar/mars. Dermed har du god tid til å finne ut om du har lyst til å fortsette videre med friidrett. Hvis du skal være med på stevner kommende sesong må du melde deg inn i klubben (250 kr/år). Betales også i februar/mars.

 16. Hei!

  Lurte bare på om dere kommer til å arrangere friidrettskole i sommer, tilsvarende som i 2015?
  Hvis det, dato og aldersgruppe?
  Mvh. Hilde 🙂

 17. Hei! Det blir det, dagene 27-29 juni i år. Det vil komme mer informasjon på hjemmesida. Ivar Morten Hansen leder arrangementet, mob 97532642.

 18. Har organsiert tilbud for 10 år og oppover, men han kan være med fra høsten på innetreningene. Starter fredag 28. okt. kl. 17.30 Fjellhallen.

 19. Hej!
  Min dotter (född -06) har lust att pröva på Friidrott.
  Stämmer det att inomhusträning startar 21/10 kl. 17.30 i Fjellhallen?
  Är det i så fall bara att möta upp då?
  Mvh Therese

Legg igjen en kommentar